Foredrag - Kirke og Film

Foredrag

Flere af Kirke og Films bestyrelsesmedlemmer, anmeldere og medarbejdere tilbyder foredrag og causerier. Se emner m.v. nedenfor, og kontakt de enkelte vedr. vilkår.

Sognepræst Morten Sternberg (Sydhavnen):
Præsten på plakaten
Præsten har en lang tradition i dansk film og tv. Lige siden den første danske tonefilm, Præsten i Vejlby (1931), har præsten indtaget en naturlig rolle på både lærred og skærm, hvor vi blandt andet har mødt den joviale præst med de åbne arme, præsten som det moralske fyrtårn og den decideret latterlige klovnefigur. Og så er der lange perioder, hvor præsten glimrer ved sit fravær i det danske film- og tv-landskab.
Et spændende og hyggeligt filmforedrag, hvor præsten er i centrum.
Kontakt: mos (at) km.dk eller tlf.: 51 80 30 85

Fhv. sognepræst Jes Nysten (Roskilde):
Mangeårig filmanmelder og bestyrelsesmedlem i Kirke og Film – Jes Nysten har anmeldt og skrevet om film i mere i mere end 30 år – og holder gerne foredrag om film.
Kontakt: jes (at) nysten.dk

Mag. art. Bo Torp Pedersen (Amager):
Kirke og Films fhv. formand holder nu kun “useriøse” causerier i Hovedstadsområdet – egnet til uformelle eftermiddagsmøder for seniorer. De fleste emner med brug af filmcitater: Ove Sprogøe – lille væver mand fra Amager, Ib Schønberg – mere end Ibbermand, Marguerite Viby – en dansk Pippi, Alfred Hitchcock i Danmark, den dansk/tyske instruktør Douglas Sirk og hans “tårepersere”. Måske også noget om Ingrid Bergman, Grace Kelly, Kjeld Petersen, Dirch Passer, Buster Larsen og Peter Malberg (ikke helt færdige endnu). Kan måske lokkes til at fortælle om oplevelser ved diverse filmfestivals. Kontakt: botorpp (at) outlook.com


Del med venner og familie