Tilbage til forsiden


 


Kurser

Med Dreyer på Liselund
Seminar 25.-27. november 2018


Kirke og Film indbyder til et Dreyer-seminar i anledning af 50-året for den store danske filminstruktørs død. Dreyers film er en levende arv, som stadig inspirerer.
Klik for nærmere vedr. indhold og tilmelding.
Seminaret afholdes 25.-27. november 2018 på Liselund ved Slagelse.
Tilmelding senest mandag d. 1. oktober
til botorpp (at) outlook.com


Oktober 2016: Kirke og Films kursus på Liselund i fuld gang

I biografen med Luther
- Luthers reformatoriske tanker og moderne film


3. - 5. oktober 2016:
Kursus- og mødestedet Liselund ved Slagelse dannede rammen, da Kirke og Film afholdt kursus med fortegn i Luther-året 2017. Kurset henvendte sig til præster, kirke- og kulturmedarbejdere, menigheds-"rødder" og andre interesserede. 28 deltagere.
Indbydelse
Program
Blandt filmene var "Bænken", film af Ingmar Bergman og nogle kortfilm, som også var anledning til en introduktion af "at tale film"-konceptet ved Kirsten Senbergs.


 


Tisvilde 2015

 
Film som øjenåbner

2. - 4. marts 2015: Kirke og Film afholdt et spændende kursus med overskriften "Film som øjenåbner" på toppen af Sjælland - på Tisvilde Højskole.

Det indledende foredrag var en introduktion til film som øjenåbner for Gudsbilleder ved Kirke og Films formand Louise K. Rasmussen. Næstformand Susanne Knudstorp talte om "Fra novelle til filmatisering" med "The Selfish Giant" som eksempel. Jes Nysten viste "Elefantmanden" og gjorde rede for, hvordan den kan bruges i konfirmand-arbejdet og lignende sammenhænge.

Du kan downloade hele kursusprogrammet her.
 


 


Denne side blev opdateret d. 2/8, 2018