Nyheder Arkiv - Kirke og Film
 • Tisvilde Højskole: Kvindeskæbner i danske filmklassikere
 • Ny formand – og ny bestyrelsesopstilling

  Lars Gustav Lindhardt
  Morten Sternberg
  Louise K. Rasmussen
  Victor M. Greve

   

   

   

   

   

   

  Der var store skiftedag i bestyrelsen på Kirke og Films generalforsamling i Roskilde. Sognepræst Lars Gustav Lindhardt, Frederiksberg, blev valgt som ny formand, og det nyvalgte bestyrelsesmedlem Morten Sternberg, sognepræst i Sundby (Amager) blev næstformand. Bestyrelsen består ud over disse af Louise K. Rasmussen (kasserer), Jes Nysten, Kirsten Senbergs og det andet nyvalgte bestyrelsesmedlem Victor Madsen Greve, sognepræst i Jørlunde.
  Lars Gustav Lindhardt afløser Lars Peter Wandsøe Kristiansen, Svendborg, i formandsstolen, og to af de ‘gamle i gårde’, kasserer Arne Kristophersen, p.t. Hull, og fhv. formand Bo Torp Pedersen, Amager, forlod bestyrelsen i dag.

 • Vore filmanmeldelser

  Vi har publiceret i alt 457 anmeldelser pr. dags dato. De er skrevet i årene siden 2004, hvor Kirke og Film ‘genopstod’. Enkelte anmeldelser er gået tabt i årenes løb, men samlingen er da vist meget pæn og vil blive bevaret – også når vi snart får en ny hjemmeside.

  Læs mere for at se hvordan anmeldelserne er fordelt på de forskellige anmeldere.

 • Kirke og Films generalforsamling

  mandag d. 11. marts kl. 14:00 i Det blå værelse
  Roskilde Bispegård, Palæet, Stændertorvet, Roskilde

  Brug dit medlemskab af Kirke og Film fuldt ud. Kom til generalforsamling og vær med til at drøfte foreningens fremtidige arbejde og prioriteter. En ny, moderne hjemmeside er under…