Hvad ville Jesus have sagt? - Kirke og Film

Hvad ville Jesus have sagt?

LIVE-udgave af “Hvad ville Jesus have sagt”
Mandag 20/3 kl. 19:30 i Emmauskirken
Peter Bangs Vej 1, 2000 Frederiksberg

CPH:DOX, Podcasts Live og Emmauskirken inviterer indenfor til en live-udgave af Iben Maria Zeuthens populære P1-program ‘Hvad ville Jesus have sagt?’ Da arrangementet begynder kl. 19:30, kan du nå både dette og Kirke og Films generalforsamlingen kl. 16 samme dag.

Programmet går ud på, at Iben Maria Zeuthen sammen med et panel af præster forsøger at besvare lytternes og publikums spørgsmål – sådan cirka som Jesus ville have gjort.

Går du med et stort eller lille spørgsmål til hverdagen, eller hvordan livets moralske principper skal efterleves, så får du her på det nærmeste en hotline til Jesus. Panelet er gennem flere afsnit blevet erfarne i at svare så godt som muligt på spørgsmål i stil med: ‘Hvilken bolig skal jeg købe?’, ‘Hvad ville Jesus sige til de danske håndboldsverdensmestre?’, og ‘Hvordan jonglerer man med følelser af sorg over en fars alzheimers med glæde over et nyfødt barn?’

Der er altså ikke spørgsmål, som er for store eller små, når CPH:DOX og Podcasts Live-programmet tager i kirke og spørger: Hvad ville Jesus have sagt?

Medlemmer af Kirke og Film kan få en rabatkode ved henvendelse til amela@cphdox.dk
Billetkøb med mere på:
https://cphdox.dk/live_event/live-show-hvad-ville-jesus-have-sagt-p1/
eller
https://www.facebook.com/events/726696528937170


Del med venner og familie